GDPR zahtijeva od službenika za zaštitu podataka specifična znanja i vještine te, prilikom obavljanja svojih zadaća, službenik mora biti neovisan i ne smije biti u sukobu interesa.

Službenik za zaštitu podataka je novo zanimanje koje je traženo na tržištu rada Europske unije te takva osoba mora poznavati pravo i prakse zaštite osobnih podataka i informacijske sigurnosti. Službenik savjetuje, izrađuje metodologiju, educira i nadzire usklađenost s GDPR-om.

Novost je i da izvršitelji obrade moraju imenovati svoje službenike za zaštitu podataka, a to više ne mora više biti zaposlenik voditelja/izvršitelja obrade, već se može angažirati vanjski/ugovorni službenik za zaštitu podataka.

Za sve službenike za zaštitu podataka i one koji to žele postati, članove uprave, te za one koji sudjeluju u timu za zaštitu osobnih podataka, organiziramo intenzivno dvodnevno stručno osposobljavanje koje nudi praktične primjere, obrasce i metodologiju za rad.

Sadržaj edukacije obuhvaća:

  1. dan
  1. dan

Sljedeći termin edukacije: 21.2.2019. i 22.2.2019., od 10:00-15:00 sati

Cijena: 3.850,00 kn + PDV

Lokacija: Ulica Milana Amruša 19, 4. kat, Zagreb

Edukacija uključuje:

Predavač: Marija Bošković Batarelo https://www.linkedin.com/in/marija-boskovic/

Prijave molimo poslati s imenom i prezimenom polaznika i tvrtkom, adresom i OIB-om radi izdavanja računa, na info@privacycompany.hr.

Za više informacija o uvjetima kupnje molimo provjerite naše Uvjete korištenja https://www.privacycompany.hr/impresum/, a za više informacija kako obrađujemo osobne podatke možete pročitati naša Pravila privatnosti https://www.privacycompany.hr/izjava-o-zastiti-privatnosti/.


Idi na prethodnu edukaciju Idi na pregled edukacija Idi na sljedeću edukaciju